2020. 05. 05. 08:07

GYSEV vezérigazgatói tájékoztató

A GYSEV Zrt. vezérigazgatójának tájékoztatója a pandémiás helyzettel kapcsolatban.

Múlt héten több kormányrendelet is megjelent, amely vasúttársaságunk mindennapjaira is hatással van.

Május 4-től tömegközlekedési eszközökön kötelező az orr és száj takarása védőmaszkkal, vagy textíliával, illetve szintén kötelező a vonatokon, állomásokon és megállóhelyeken másfél méteres távolság megtartása.

Ezúton tisztelettel és határozottan kérjük a vonatokon szolgálatot teljesítő, valamint a munkába vonattal járó kollégákat, hogy járjanak elől jó példával, és viseljenek szájmaszkot a vonatok fedélzetén, hiszen ezt várjuk el utasainktól is.

Továbbá ezúton értesítjük munkatársainkat arról, hogy a koronavírus terjedése miatt meghozott, a napi munkavégzést érintő, átmeneti intézkedések vasúttársaságunknál nem változnak: az országos tisztifőorvos ajánlásával összhangban, továbbra is fenntartjuk az otthoni munkavégzésre vonatkozó előírást, a váltott munkarendet, az értekezletek összehívására érvényes szabályozást, az extra fertőtlenítést, a védőfelszerelés biztosítását, és minden egyéb, a pandémiás időszakban hozott, a kollégák védelmét szolgáló intézkedést.

Őszinte sajnálatomra az idei évben, az ismert körülmények miatt a GYSEV Majálist nem tudtuk megtartani. Azonban engedjék meg, hogy a Munka Ünnepe apropóján is köszönetet mondjak azért, hogy ebben a rendkívüli helyzetben is helytállnak, legjobb tudásuk szerint végzik napi munkájukat vasúttársaságunknál.

Kövesdi Szilárd Vezérigazgató GYSEV Zrt.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.