2019. 06. 19. 07:07

Együttműködés az All You Can Move (AYCM) kibocsátójával

A MÁV-csoport szerződést kötött az All You Can Move SportPass (AYCM) kibocsátójával, így mostantól a vállalatcsoport minden munkavállalója élhet ezzel az egyedülálló, a rendszeres sportolás széles körű biztosítását segítő lehetőséggel.


Az AYCM weboldalán ONLINE, vagy a belvárosi irodában van lehetőség a SportPass kiváltására, amellyel a normál uszoda/fitnesz/jógabérletek töredékéért lehet rendszeresen és változatosan sportolni szinte bárhol Magyarországon, országszerte 800+, Budapesten 430+ helyszínen, akár minden nap!
Az AYCM elfogadó helyein a fitnesz termi szolgáltatások (fitnesz, cardio, csoportos órák) mellett úszás (uszodák és gyógyfürdők), jóga, tánc, gyógytorna, falmászás, küzdősportok, tenisz, squash, evezés, ketrecfoci, korcsolya, pilates és még 100+ mozgásforma elérhető. A 2019. évre vonatkozó ajánlat a https://allyoucanmove.hu/elfogadohelyek linkre kattintva érhető el. Az elfogadóhelyek köre az év során folyamatosan bővül.
AYCM SportPass-t kizárólag az AYCM kibocsátójával szerződésben álló cégek munkavállalói igényelhetnek év végéig (2019.december 31-ig) tartó HŰSÉGIDŐVEL.
Főkártyásként lehetőség van 1 db Társkártya megrendelésére az AYCM Felhasználási Szabályzata szerint:
https://allyoucanmove.hu/tarskartya

További részletek:

2019_AYCM_KISOKOS

MAV_csoport_AYCM_tajekoztato

Munkáltatói igazolás

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.