Öt Csillagos Textiltisztító Kft.

Tisztelt Leendő Partnerünk!

Az 5áSec a világ vezető minőségi ruhatisztító lánca, több mint 1500 üzlete működik a világ 30 országában. Magyarországon 2011-ben nyitotta meg első üzletét, a hálózat ma már 11 egységgel rendelkezik.

Az 5áSec francia textiltisztító franchise kizárólagos magyarországi tulajdonosa, most különleges textiltisztító szolgáltatásaival áll az Önök rendelkezésére.

Az alap szolgáltatások mellett (vegytisztítás, mosás, folttisztítás, vasalás) az elmúlt években egyedülállóan a magyar piacon számos új, a ruhák ápolására kifejlesztett új szolgáltatást vezetett be (pld. vegytisztítás nélkül speciális technológiával vízzel történő tisztítás a kényes ruhaneműkre).

  • Tartásjavítás, amely megóvja a szövetet a mindennapi elhasználódástól és szebb tartást ad a ruhának.
  • Víztaszítás, amely védelmet biztosít a nedvesség ellen.
  • Poratka elleni kezelés, 100%-ban elpusztítja a textíliában lévő atkákat, grantáljuk, hogy 6 hónapig nem is telepszik meg újra.
  • Moly elleni kezelés, 6 hónapon át védi a gyapjú tartalmú textíliákat a moly okozta károsodástól.
  • Maxima,  amely megoldást jelent a kényes szövetek, mint például a selyem vagy a gyapjú ápolására. A szolgáltatás egy olyan speciális tisztítási eljárást takar, amellyel biztonsággal tisztítható egy selyem blúz vagy akár egy menyasszonyi ruha.

Az 5àSec minőségi gyorstisztító az országban 10 helyszínen - Auchan Áruház: Fót, Kecskemét, Szigetszentmiklós, Budaőrs, Soroksár, Dunakeszi, Székesfehérvár, Budakalász, Budapest Óbuda, Budapest Savoya park - vállal: tisztítást, vasalást és egyéb textilkezelési szolgáltatásokat. A megállapodás értelmében a szolgáltatások árából a Vasutasok Szakszervezetének tagjai, illetve családtagjaik részére 10% engedményt nyújt a 5áSec

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.