2017. 10. 07. 16:21

Együtt a GYSEV dolgozókért

A Vasutasok Szakszervezete a GYSEV Zrt-nél az elmúlt öt évben jelentős kisebbségben (egy, később kettő taggal a 11-ből) figyelte csak az Üzemi Tanácsban zajló eseményeket. Azonban négy szakszervezet összefogásnak köszönhetően már cselekvő részesei vagyunk a testület munkájának.

A GYSEV Zrt-nél a héten megtartott üzemi tanácsi választásokon a Vasutasok Szakszervezete részéről Ács Katalint, Ferenczy Anikót és Locsmándi Bélát választották a munkavállalók a testület tagjaivá.

Gratulálunk a GYSEV-nél megválasztott Üzemi Tanács tagoknak, sikeres és eredményes munkát kívánunk! Négy szakszervezet összefogásával sikerült az évek óta fennálló hegemóniát megtörve ellensúlyozni a GYDSZSZ kirekesztő, minden együttműködést elutasító magatartását.


Köszönjük mindenkinek aki segítette a kampányt, a lebonyolítást! Nagy feladat volt, becsülettel teljesítették.

Köszönet jár azoknak is akik szerettek volna egy "dolgosabb" Üzemi Tanácsot, ezért ránk szavaztak. Nekik és az összes GYSEV dolgozónak ígérhetjük, hogy tagjaink lehető legjobb tudásuk szerint fognak tevékenykedni. Véleményetekkel, javaslataitokkal segítsétek munkájukat!

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.