OTP

Rövid előkészítő munka után a Vasutasok Szakszervezete és az OTP Bank Platina Munkáltatói Együttműködési Megállapodást kötött annak érdekében, hogy a szakszervezet tagjai amennyiben a legnagyobb hazai bank szolgáltatásait választják, jelentős mértékű kedvezményeket tudjanak igénybe venni.

A VSZ törekszik arra, hogy a tagok részére biztosított kedvezményekkel tovább javítsa a vasutasok anyagi helyzetét.

A lakossági bankszámlák vezetésében a bank nem különbözteti meg a régi és új ügyfelet, mindkét ügyfélkör részére biztosítja a számlavezetési díjkedvezményeket. Az OTP Bank által kibocsátott bankkártyával a szakszervezeti tag igénybe tudja venni az OTP Bank által tavasszal bevezetett OTP Kedvezményprogramot, a szerződött kereskedőknél bankkártyás vásárlás esetén a számlából különféle mértékű visszatérítést biztosít az OTP Bank, bankszámlán történő jóváírással.

A lakásépítés és lakásvásárlások számának erőteljes növekedése miatt az OTP Bank a kedvezményes termé

kek körébe bevonta a lakás és jelzáloghiteit. A hitelek induló költségeinek 50-100%-os (a hitel összeghatárától függően) elengedése a VSZ tagok részére jelentős engedményt tartalmaz a lakás építésre, vásárlásra, felújításra felvett hitelek esetén.

A megállapodás tartalmazza, hogy az OTP Lakástakarékot számlanyitási díj nélkül tudja megnyitni a VSZ tagja, amennyiben bankszám Iáját a banknál vezeti, vagy bankszámlát nyit és munkabér átutalását az új számlára irányítja. A kedvező hozamú lakáscélú megtakarítás így még vonzóbbá válik a tagok részére.

Amennyiben a szakszervezeti tagnak gyorsan ingatlan fedezet nélküli hitelre van szüksége az OTP Bank személyi kölcsönt nyújt 1 %-os kamatkedvezménnyel.

Minden szakszervezeti tag, aki él a banki kedvezményekkel és igénybe veszi a Platina Munkáltatói Számla- csomag szerződési lehetőségét a bank honlapján keresztül évente egyszeri alkalommal 24 ezer Ft értékű OTP Travel bont igényelhet, melyet felhasználhat az utazási irodában megrendelt utazások kifizetésekor.

A VSZ tagnak nem kell mást tennie, mint a kedvezmények igénylésével fel kell keresnie valamelyik OTP bankfiókot és be kell mutatnia a VSZ tagkártyát. A bankfiókban tájékoztatják a kedvezmény igénylés módjáról, lehetőségeiről és el is végzik a szükséges intézkedéseket, hogy a szakszervezeti tag élni tudjon a bank nyújtotta kedvezményekkel.

A teljes tájékoztató anyag innen tölthető le.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.