Praktiker

2024-ben is Praktiker kedvezmény a Vasutasok Szakszervezete tagjainak

A Praktiker Kft. és a Vasutasok Szakszervezete között fennálló partnercéges szerződést 2024. évre meghosszabbítottuk.

A szerződés lényege, hogy az alább megadott napokon a Praktiker Kft. 10%-os kedvezményt biztosít minden az áruházakban az adott időpontban megvásárolható valamennyi termék vételárából. Kedvezmény azonban nem vonatkozik az élelmiszerekre, az akciós termékekre, illetve „Kiárusítás” és a „Tartósan alacsony ár” megnevezéssel megjelölt leárazott termékekre.

A kedvezmény érvényes VSZ tagsági igazolvánnyal vehető igénybe minden magyarországi Praktiker áruházban az alábbi hétvégéken:

  Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
Január 11 12 13 14
Február 8 9 10 11
Március 7 8 9 10
Április 11 12 13 14
Május 9 10 11 12
Június 13 14 15 16
Július        
Augusztus        
Szeptember        
Október        
November        
December        

(A 2024. második félévére vonatkozó kedvezményes vásárlási időpontokat később tudjuk közzétenni.)

A kedvezmény feltétele, hogy a kedvezményt igénybe venni kívánó rendelkezzen a Vasutasok Szakszervezete által kibocsátott 2024. évre érvényes Tagsági igazolvánnyal és azt felmutassa fizetéskor a kasszánál. A pénztárnál, a fizetés megkezdése előtt kell a VSZ Tagsági igazolványt felmutatni. A pénztárgép ezáltal automatikusan levonja a vásárolni kívánt, a kedvezmény körébe bevont termék(ek) vételárából a kedvezmény összegét és rögzíti a vásárlás értékét. Az így rögzített forgalom után a Partnerszervezet más kedvezményt (törzsvásárlói kedvezmény vagy utólagos, forgalom utáni vételár-visszatérítés) nem vehet igénybe.A Tagsági igazolvány más személy részére át nem ruházható, azzal kizárólag a VSZ Tagsági igazolványon megnevezett tagja jogosult vásárolni. A vásárlás során a Praktiker munkatársai ennek érdekében jogosultak ellenőrizni a VSZ Tagsági igazolvánnyal vásárolni szándékozó személyek személyazonosságát.

 Jó vásárlást kíván minden tagjának a Vasutasok Szakszervezete!

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.