Főbb szolgáltatásaink

  • Minden VSZ-tagnak jár a havonta 12000 példányban megjelenő Magyar Vasutas című újság, amelyből tájékozódhatnak a szervezet érdekvédelmi munkájáról és a szolgáltatásokról.
  • Tagjainknak az egész világra 24 órán át kiterjedő SIGNAL-csoportos balesetbiztosítást nyújtunk, amelynek díját a tagdíj tartalmazza. Valamint a VSZ-tagok olcsóbban köthetnek csoportos élet-, lakás és gépjármű kötelező biztosítást a SIGNAL Biztosítóval.
  • Beszéljetek egymással díjmentesen a Vasutasok Szakszervezete Vodafone flotta előfizetéssel! Tagjaink elérhetik a bármely hálózatba érvényes 8,89 Ft/perc-es , másodperc alapú és 500 MB internetet tartalmazó VSZ EU1-es, vagy a korlátlan és 1 GB internetet tartalmazó VSZ EU2 flottákat!
  • A Vasutasok Szakszervezete tagjai a Praktiker összes magyarországi áruházában a meghatározott hétvégéken 10% kedvezménnyel vásárolhatnak, az áruházakban az adott időpontban megvásárolható valamennyi termék vételárából.
  • Az EDC kedvezményt nyújtó hálózatához tartozó cégeknél a VSZ-tagok olcsóbban vásárolhatnak. Az aktuális — folyamatosan bővülő — kedvezményt adók listáját megtalálhatják az EDC honlapján, amit vásárlás előtt érdemes felkeresni.
Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.