Magyar Cetelem Zrt.

A Magyar Cetelem Bank kedvezményes pénzügyi ajánlatot kínál a Vasutasok Szakszervezetének tagjai számára

A Magyar Cetelem Zrt. 1996 óta van jelen Magyarországon. Tevékenysége során a lakossági fogyasztási hitelezési tevékenységre specializálódott, a tartós fogyasztási cikkek szinte teljes skálájára nyújt áruvásárlási kölcsönt. Az áruhitelezés mellett jelentős szereplő a személyi kölcsönök területén, üzleti modelljének köszönhetően hitelkártya kibocsátásban a piac meghatározója, valamint lehetőséget kínál rendszeres megtakarítások elhelyezésére is.

A Cetelem szabad felhasználású hitelével számos tervét megvalósíthatja! Nem szükséges hozzá ingatlanfedezet, sem kezes, és nem kell folyószámlát nyitnia. Forint alapú, vagyis mind a kamat, mind a törlesztőrészlet kedvező és kiszámítható a futamidő végéig. Tág összeghatárok között igényelhető, többféle futamidővel, és más bankoktól eltérően nincsen előírt, rögzített minimális jövedelemkorlát sem.

A Cetelem hitelkártya egy sokoldalú eszköz, mely tökéletes társ a mindennapokhoz. A kis összegű vásárlásokat gyorsan és kényelmesen fizetheti egyérintéses módon. Nagyobb kiadásaihoz igénybe vehet áruhitelt is a kártya hitelkeretének terhére (de annál kedvezőbb kamattal, fix futamidővel) újabb munkáltatói igazolás nélkül. A vásárlások után számos visszatérítést adunk.

Ha Önt inkább a megtakarításai biztonságos és jövedelmező elhelyezése foglalkoztatja, a Cetelem akkor is tud kedvező lehetőséget kínálni. A Cetelem Takarékszámla magas kamatot, napi kamatszámítást, és 0 Ft-os számlavezetési díjat kínál. Nincsenek extra feltételek, még folyószámlát sem kell nyitnia. Nincs lekötés, és nincs minimum befizetendő összeg, vagy havi kötelező befizetés. Bármikor elhelyezhető megtakarítás a számlán, és bármikor kivehető róla kamatveszteség nélkül.

További részletekért kattintson ide vagy igény esetén keresse munkatársunkat a 061 336 9944-es telefonszámon! Tanácsadóink készséggel állnak rendelkezésére, hogy a legmegfelelőbb, személyre szabott ajánlatot kínálják Önnek.  

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.