2019. 09. 18. 08:55

Köszönjük a kitartást!

Véget ért az üzemi tanácsi és munkavédelmi képviselő választás a Vasútegészségügyi NK Kft. Balatonfüredi rehabilitációs intézetében. A legtöbb szavazatot a Vasutasok Szakszervezete kapta.

Bár a mandátumok elosztása még jogerősen nem történt meg, azonban kijelenthető, hogy a munkavállalók szakszervezetünkre adták le a legtöbb szavazatot.

Ismét bebizonyosodott, hogy a munkavállalókat nem lehet megtéveszteni a választások elött felfuttatott, csak az ellenfeleket lejáratni próbáló videó üzenetekkel, és éttermi meghívókkal. A dolgozók azt a mindennapi munkát és küzdelmet értékelték, amit a Vasutasok Szakszervezete évek óta, néha széllel szemben szisztematikusan folytatott az érdekükben.

De még ennél is fontosabb, hogy tagjainkat nem tudta megfélemlíteni az a munkáltatói nyomás sem, ami rájuk nehezedett a választást megelőző időszakban.

A kampányban megéltünk verbális fenyegetést, plakátjaink letépését és munkavállaló tagtársunk elbocsátását, valamint felmondásba kényszerítését is.

A munkáltató nyílt cenzúrája is fenyegetőleg hatott tagjainkra, tisztségviselőinkre, valamint az ott dolgozó szakszervezeten kívüliekre is.

Köszönjük a kitartást!

Köszönjük Balatonfüred!

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.