2021. 01. 20. 20:45

Vezetői egyeztetés a GYSEV-nél

A járványhelyzet nem okozott különösebb fennakadást a GYSEV működésében, a fenntartáshoz szükséges költségek zavartalanul rendelkezésre állnak – hangzott el azon a január 20-ai megbeszélésen, amelyen a vállalat vezetése és a Vasutasok Szakszervezete vezetői egyeztettek néhány fontos ügyről.

A GYSEV Zrt. vezérigazgatói irodájában folytatott megbeszélést Meleg János a VSZ elnöke és Kövesdi Szilárd, a cég vezérigazgatója január 20-án. Az egyeztetésen részt vett a GYSEV-től Harasztovics Tímea humán igazgató, a VSZ részről pedig Horváth Csaba és Zlati Róbert alelnökök, valamint Németh Tamás területi képviseletvezető és Hadrik Csaba VSZ GYSEV szakmai bizottságának vezetője.

A felek elemezték a vasút és azon belül a GYSEV aktuális helyzetét, valamint a közeljövő kihívásait. Kövesdi Szilárd elmondta, a vállalat működését a járványhelyzet nem érintette jelentős mértékben, hiszen nem volt – s jelenleg sincs – fennakadás, a szükséges költségek fedezete tavaly is rendelkezésre állt.

Meleg János a 2021-es bérfejlesztés országos és vállalati lehetőségeit, az ezzel kapcsolatos konföderációs és vasutas elvárásokat ismertette.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.