2019. 04. 15. 20:56

Ingyenes nyári táborozás a MÁV-csoportnál dolgozók gyermekei számára

Rászoruló kollégák már leadták jelentkezésüket, így április 15-től a MÁV-csoport bármely munkavállalója regisztrálhatja gyermekét térítésmentes nyári Erzsébet-táborozásra a fennmaradó 30 hely erejéig.

A jelentkezési felület az eredetileg tervezettnél tovább, április 17-én, szerdán, 12 óráig lesz elérhető ide kattintva.

A MÁV-csoport a tavaly karácsonyi ajándékozás után idén nyáron is szeretné egy különleges élménnyel meglepni a vasutas kollégák gyermekeit. A vasúttársaság és az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány együttműködésének köszönhetően 180 gyermek kap lehetőséget arra, hogy az Erzsébet-tábor program keretében térítésmentesen vegyen részt egy egyhetes nyári élménytáborban a Balaton partján, Zánkán.

 

Módosított jelentkezési feltételek a fennmaradt 30 helyre:

  •  legalább az egyik szülő vagy törvényes képviselő aktív munkaviszonnyal rendelkezik a MÁV-csoport vállalatainál (határozott idejű szerződés esetén munkaviszonya 2019. augusztus 16-án még aktív);
  •  a gyermek 1–8. osztályos általános iskolai tanuló, aki a jelentkezés beadásakor érvényes tanulói jogviszonnyal és érvényes diák- vagy személyi igazolvánnyal rendelkezik;
  •  a gyermek a MÁV-csoportos turnusok bármelyikében részt tud venni a programon.

 A jelentkezési felület április 17-én, szerdán, 12 óráig érhető el az alábbi linkre kattintva (otthoni, privát számítógépről is elérhető):

 www.mavcsoport.hu/erzsebettabor2019

 A jelentkezés kizárólag a kért adatok maradéktalan megadásával és a szükséges, kitöltött dokumentumok csatolásával érvényes. Több gyermek jelentkezése esetén gyermekenként külön regisztrációs lapot kell kitölteni a fenti linken.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.