2018. 12. 18. 18:25

Tájékoztatás év végi egyszeri kifizetésről

A MÁV-csoport vezetése a karácsonyi ünnepek közeledtével a társaságok felszabadítható anyagi forrásait a közszolgáltatási feladataink zavartalan ellátásában résztvevő munkavállalók javadalmazására kívánja fordítani.

Az üzleti év során megtakarított összegeket – az érdekképviseletekkel folyamatosan együttműködve – már év közben is munkatársaink anyagi elismerését célzó bérintézkedésekre használtuk fel (például a nagy leterheltségű szolgálti helyeken és munkakörökben feladatot ellátó munkatársaink elismerése, egyes hiányszakmákat érintő bérintézkedések, a bértábla szolgálati időt elismerő módosításra, az időszakos hatósági vizsgák sikeres teljesítését ösztönző juttatások).

Munkatársaink elkötelezettségének elismerésére december hónapban a még rendelkezésre álló, év közben fel nem használt anyagi forrásokból valamennyi, 2018. december 1-jén statisztikai állományban levő, nem premizált munkatárs részére nettó 16 000 Ft értékű kifizetés valósul meg a SZÉP kártya vendéglátás alszámlájára a MÁV Zrt,  MÁV-START Zrt., MÁV Szolgáltató Központ Zrt., MÁV FKG Kft., MÁV Vagon Kft., MÁV KFV Kft. és a Záhony-Port Zrt. társaságoknál, és nettó 16 000 Ft kifizetés valósul meg a MÁV-HÉV Zrt. esetében.

Boldog Karácsonyi ünnepeket!

MÁV Zrt.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.