2014. 08. 27. 21:17

Célba ért a felajánlás

A Vasutasok Szakszervezete és az üzemeltető Hethland Kft. a VSZ Zamárdi Üdülőjében augusztus 23-27. között egy gyermekekből és kísérőikből álló 30 fős csoportot látott vendégül a tavaszi szerbiai árvíz sújtotta területekről.

A Vasutasok Szakszervezete Cargo Szakmai Képviselet júniusi, szintén Zamárdiban megtartott küldöttértekezletén tombolát szervezett, amelyen 50.000 Ft gyűlt össze. Az összeget arra ajánlottuk fel, hogy az akkor még szervezés alatt álló eseményt tegyük emlékezetesebbé a vendégek számára. (lásd: VSZ Cargo Hírnök 2014.06.11.)

A felajánlás célba ért!

A szervezőkkel egyeztetve a 30 fős csoportnak egy-egy póló elkészítése látszott jó és kivitelezhető ötletnek. Ennek megvalósításában segítségünkre volt még a Rail Cargo Hungaria is.

A pólók elejére a vendégekről az egyik program alkalmából készült csoportkép, hátulra a látogatás dátuma került. Ezzel próbáltuk meg tartósabbá tenni az itt szerzett emlékeket. Az ajándékot a hazautazás előestéjén az RCH képviseletében Simon Ferenc HR gazdálkodás és partner szervezet vezető és Zlati Róbert VSZ szakmai képviselet vezető adta át a csillogó szemű gyermekeknek. A vendégek egy csoportkép kedvéért nagy örömmel azonnal fel is vették az ajándékot, de néhányan  egész  este  abban  is

maradtak, játszottak.

Minden támogatónak köszönjük a segítségét!

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.