2016. 04. 04. 19:26

14. Családi Sportnap Szikszón a TBF miskolci alapszervezetének szervezésében

A kellemes tavaszi idő is hozzájárult ahhoz, hogy második alkalommal a szikszói sporttelepen megtartott családi napon jó hangulatban, nemes versengés közepette még a végjáték is különös izgalmakat hozzon, ugyanis hetes rúgással döntöttük el a gólkirályi címet.

A TBF-es kollégák mellett a pályások és utazók csapata is részt vett a versengésben, de jöttek az igazgatóságból, míg meglepetésként a Vasútegészségügyi NK Kft. miskolci szb titkára Jármy Csabáné Éva vérnyomásmérést tartott és fogápolási tanácsokat adott.

Sorainkban üdvözölhettük Meleg Jánost a VSZ elnökét, akit felesége is elkísért. Az eddigiektől eltérően szellemi totóval kezdtük. A Vasutas Egészségpénztár által elkészített kérdéssort szinte mindenki megkapta és a kitöltést követően várta kihúzzák-e a gyerekek a nevét. A nyertesek örültek, de itt mindenki nyert. A sorsolást követően családi kötélhúzásban vettek részt a gyerekekkel érkezők és besegítettek a focisták is. Ezt követően a gyerekek részére ügyességi játékok következtek a zsákban futás és lufi fújás durranásig, majd elkezdődött négy csapat részvételével a körmérkőzéses teremtorna, amelyen szép gólokat láthattunk. Az elnök a nézőtéren „kiscsoportos tájékoztatókat” tartott aktuális kérdésekről.

Az első mérkőzés után frizbi dobással és karikagurítással mérték össze ügyességüket a gyerekek. A következő szünetben a gyerekek és a lányok, asszonyok hétméteres rúgása hozta tűzbe a fiú nézőket. Darts is színesítette a napi eseményeket, női és férfi kategóriában.

Akiket a játék heve nagyon lázba hozott hűsítőt nyújtott az uszoda. Többen a szaunázás különleges élménye miatt jöttek el. Meglepetésként egy négy személyes jakuzzi is rendelkezésünkre állt. Az ebédet az önkormányzat által működtetett iskolai étteremben fogyasztottuk el, mely finom és bőséges volt. A délutáni eredményhirdetésen díjaztuk a legjobbakat, de senki sem maradt apró ajándék nélkül. Zárásként elhangzott szokásos mondás:”reméljük jövőre újra ugyanitt”.  

A foci torna végeredménye:

1. Pályások

2. TB. központ

3. Kazincbarcika

4. Utazók

A torna gólkirálya: Bubenkó Áron, Kazinzbarcika

A legjobb kapus: Szolnoki Tamás, Pályások csapata

A legjobb szurkoló: Varga Kristóf, Kazincbarcika, Lövei Levente, TB Központ

A darts felnőtt nyertese: Zabari István, Pályások csapata

A darts női kategória nyertese: Siska Anita, TB Központ

Bodnár József 
TBF SzB. Miskolc

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.