2016. 04. 19. 19:11

A közlekedésiek a pedagógusok mellett

A Magyar Szakszervezeti Szövetség közlekedési tagozata által szervezett akcióhoz a konföderációhoz tartozó több szakszervezet, sőt más ágazatok tagjai is csatlakoznak.

A belvároson végigvonuló látványos forgalomlassító szakszervezeti autókonvoj kezdi holnap reggel – április 20-án, reggel 8 órakor – a Pedagógusok Szakszervezete által meghirdetett ötperces országos leálláshoz kapcsolódó demonstráció-sorozatot. A kék szalagokkal, zászlókkal „díszített”, több tucatnyi magánjármű volánjánál zömében szakszervezeti vezetők ülnek majd, s szoros csoportban lassú, 5-10 kilométeres sebességgel  vonulnak végig a főváros egyik legforgalmasabb szakaszán, a budapesti Aréna szállótól (1148 Ifjúság útja 1-3.) a Kerepesi út – Rákóczi út vonalon a Blaha Lujza téren, Astorián át a Ferenciek teréig.

A Magyar Szakszervezeti Szövetség közlekedési tagozata által szervezett akcióhoz a konföderációhoz tartozó több szakszervezet, sőt más ágazatok tagjai is csatlakoznak. Több autóval is ott lesz egyebek között a vegyipari szakszervezet (VDSZ), a Vasutasok Szakszervezete, a teherfuvarozók érdekképviselete, a BKV-s Egységes Közlekedési Szakszervezet, a Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége küldöttei, valamint a volánosok is. 

Gyülekező:

Az Aréna szálló melletti parkolóban (1148 Ifjúság útja 1-3.) , reggel 7.30 órától

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.