2019. 11. 30. 18:58

A pedagógusokért és gyermekeinkért

A Vasutasok Szakszervezete is ott volt a Pedagógusok Szakszervezete november 30-ára meghirdetett demonstrációján. A VSZ-nél egyértelműen úgy vélik, hogy a tanárok bérének és munkakörülményeinek a rendezése olyan közös cél, amely minden ember érdeke.

Fekete esernyővel érkeztek a Pedagógusok Szakszervezete tüntetésére a Vasutasok Szakszervezete képviselői is, hogy ezzel is kifejezzék, együtt éreznek a béremelésért, a munkakörülmények javításáért, a leterheltség megszüntetéséért és megbecsülésért harcoló pedagógusokkal.

A minőségi oktatás mindenki ügye kell, hogy legyen. Ugyanis, a tanárok képzettsége, elhivatottsága, szakmai szeretete vagy éppen annak hiánya minden család életét befolyásolja, nem is kis mértékben. Kiégett, agyonhajszolt, alulfizetett tanárok, akik a megbecsülésnek a szikráját sem érzik a kormány részéről, nem képesek átadni a gyerekeknek a tanulás szeretetét sőt! Egy csalódott, fásult tanár akár egy életre, de hosszabb távra biztosan elveheti a gyerekek kedvét például a továbbtanulástól, akár az egyetemi diplomától is.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.