2015. 08. 04. 15:56

A VSZ Füzesabony Csomópont SZB. Zamárdiban tartotta kihelyezett taggyűlését.

Kellemest a hasznossal volt a jelszava Gál János SZB. titkár kollégánknak, aki rendhagyó módon, de hagyományt teremtve az alapszervezete SZB. ülését a Vasutasok Szakszervezetének Zamárdi üdülőjében szervezte meg. E rendezvényre meghívást kapott Meleg János VSZ. Elnök, és Horváth Csaba Szervezetpolitikai Alelnök, akik a VSZ XVIII. Kongresszusa óta eltelt időben történtekről tájékoztatták az alapszervezet SZB. tagjait.

Az SZB. tagok, akik most ismerkedtek meg a VSZ. vezető tisztségviselőivel, nagyon jó véleményt fogalmaztak meg a megjelent vezetőkről. A tagok a vezetők felkészültségét, őszinteségét, nyíltságát közvetlenségét nagyra értékelték.

E három napon tagjaink családtagjai is részt vettek. A víz hőmérséklete biztosítva volt, így a fürdeni vágyok kielégíthették igényeiket. A kicsapat kihasználta a helyi adottságokat és hajókirándulást szervezett Siófok – Balatonfüred – Tihany útvonalon. De nem maradhatott ki Zamárdi-Balatonfenyves kisvasúti túra sem.

Esténként baráti beszélgetésekkel erősítették a csapatösszetartást. Családias légkör, egymás tisztelete és megbecsülése jellemzi ezt a csapatot.

Köszönjük Gál János SZB. titkár kollégánknak, hogy összetartja, képviseli és védi ezt a közösséget. A jövőbeni munkájához kitartást és nagyon jó egészséget kívánunk.

Miskolc, 2015. július 28.

Vasutasok Szakszervezete
Területi Képviselet
Miskolc

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.