2020. 06. 15. 17:44

Boldog születésnapot Záhonyi Vasutas!

Társadalmunkban sajnos egyre gyakrabban találkozunk felületes, szenzációhajhász, esetenként másokat politikai vagy egyéb megfontolásból lejárató hírekkel, miközben egyre kevesebb az olyan médiafelület, ahol pontos, politikától független és hiteles tájékoztatást kaphatnak azok, akiknek erre van igényük.

A Vasutasok Szakszervezetének természetesen a lehető legpontosabb és legszélesebb körű tájékoztatás a célja. Még ha nem is tudunk mindig, mindenkinek tetsző hírt közölni, eltökélt szándékunk korrekt és hiteles információkat adni tagjainknak akár nyomtatásban vagy a világhálón, esetleg a faliújságon és persze az elektronikus hírlevelekben is. Tájékoztatunk e-mail-en, borítékban, szóban és fontos hírek internetes megosztásával is. Minden ma létező információs lehetőséget kihasználunk.

Ebben a sűrű szövésű és színes kommunikációs hálóban üde színfolt legkeletibb képviseletünk hetente megjelenő kiadványa, a Záhonyi Vasutas. A helyi ügyekről beszámolni hivatott, de esetenként az országos hírekre is kitekintő kiadvány nemrég ünnepelte születésnapját. Mondhatnánk, hogy a Magyar Vasutas 116 éves múltjához képest a 2011. május harmincadikán alakult lap, szinte csak egy villanás, de akkor nem lennénk igazságosak. Tudjuk, végtelenül összetett feladat és gyakran nagyon nehéz hétről-hétre érdemi és hiteles információval megtölteni egy négyoldalas újságot, ezért a Záhonyi Vasutas megszületése óta eltelt kilenc év igen is tiszteletre méltó időszak.

Bízunk benne, hogy a Záhonyi Vasutas a jövőben is a korrekt és pontos tájékoztatás helyi etalonja lesz.

A Vasutasok Szakszervezete Ügyvezető Testülete nevében köszönet és megbecsülés a szerkesztőgárdának.

Boldog születésnapot Záhonyi Vasutas!

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.