2022. 08. 31. 11:59

Családi nap Magyarhertelenden

A dombóvári kocsivizsgáló alapszervezet 2022.07.29-31-ig családi napot tartott Magyarhertelenden. Tagjaink nagy létszámmal vettek részt családjukkal együtt a családi napon.

Az elhelyezésünk a Mecseklak üdülőjében volt, több 4-5 személyes faházakban és 2 személyes szobákban. Az üdülő önellátó, a pénteki szalonnasütésről és a szombati ebédről az alapszervezet gondoskodott.

Pénteken délután érkeztek tagjaink a családjaikkal, miután mindenki elfoglalta a szobáját illetve faházát, egy közös szalonna és grill kolbászsütést tartottunk az üdülő erre kialakított részén. A gyerekek nagy örömére pillecukrot is sütöttünk. A közösen eltöltött étkezés után, éjjelig tartó beszélgetés, gitáros éneklés zárta a napot.

Szombaton a közösen elfogyasztott reggeli után, Ungi Károly és családja vállalta az ebéd elkészítését, kétféle pörkölt (körömpörkölt, lapocka pörkölt) kétféle körettel (krumpli, tészta) lett készítve savanyúsággal.

Amig Karcsiék az ebéd elkészítésével voltak elfoglalva, többi tagtársunk a családjaikkal együtt, az üdülővel szemben levő Magyarhertelend termálfürdőben pihentek, fürödtek melyet az alapszervezet fedezett. A finom ebéd elfogyasztása után egy kis vicces ajándékkal búcsúztattuk az idei évben nyugdíjba vonuló Borosán István tagtársunkat.

 A délutánt a fürdőben töltöttük, a fürdőhely is csatlakozott a fürdők éjszakája programhoz így sok fellépőt nézhettünk a medencében hűsölve.

A szombati napot is zenéléssel és beszélgetéssel zártuk az üdülő kerthelységében.

Vasárnap közösen reggeliztünk, majd 10 óráig az üdülőből kiköltöztünk.

Tagtársaink visszajelzése alapján nagyon jól sikerült a családi napunk és bizakodnak, hogy jövőre is hasonlót tud az alapszervezet szervezni.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.