2022. 08. 31. 12:02

Egy fergeteges családi nap Szikszón

Idén is megtartotta hagyományos nyárvégi családi rendezvényét Miskolc Terület . Szikszó város sportcsarnoka és uszodája remek helyszínül szolgált a jól sikerült augusztusi közös programnak. Sokan voltunk, de nem elegen.

Gyönyörű környezetben, igazi forró nyári napon élvezhették tagjaink az idei nyárvégi szakszervezeti családi napot. A szikszó sportcentrumban a sportolás – foci, tollaslabda, pingpong, csocsó, kártyajátékok, sakk – mellett vendégeinknek lehetőségük volt az úszómedencét, az infra - és finn szaunát, a gőzkamrát és a masszázsmedencét is használni. A gyerekeknek a trambulin és a játszótér nyújtott élvezetes időtöltést. A homokos plázson elhelyezett napozóágyak pihenésre csábították a résztvevőket.

Délelőtt kávét és különféle hűsítő italokat biztosítottunk tagjainknak, délben pedig az ízletes babgulyás fokozta a jó hangulatot.

Akik eljöttek, jól érezték magukat és felejthetetlen élményben volt részük. Sokan voltunk, de nem elegen. Ugyanis az előzetesen 115 jelentkezőből végül alig több mint a fele vett részt a rendezvényen.  Sok szakszervezeten kívüli munkavállaló is jelezte, szívesen ott lenne ezen a fergetegesen jónak ígérkező rendezvényen, ám továbbra sem kíván belépni a VSZ-be. Az ő jelentkezésüket elutasítottuk. Ez ugyanis kizárólag a szakszervezeti tagjainknak és családjuknak szóló ingyenes programok egyike volt, ahol a kívülállók nem szívesen látott vendégek.  Rengeteg időt, pénzt és energiát teszünk bele egy rendezvény megszervezésébe azért, hogy tagjaink jól érezzék magukat. A részvételi lehetőség mindenki előtt nyitva áll, amint belép a szakszervezetbe.

A családi nap zökkenőmentes lebonyolításáért köszönet illeti az irodavezető kolléganőt és azokat, akik besegítettek a családi nap zökkenőmentes megtartásában.

 

Száraz József
TK vezető

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.