2021. 01. 20. 20:37

Elismerés - posztumusz

A Vasutasok Szakszervezetéért Posztumusz kitüntetést adományozott a Vasutasok Szakszervezete a tavaly novemberben elhunyt Locsmándi Bélának.

Mint bizonyára sokan emlékeznek, 2020. november 7-én megrendülve adtunk hírt arról, hogy Locsmándi Béla kollégánk, a VSZ GYSEV Szakmai Bizottság vezetője méltatlanul fiatalon, 59 éves korában itt hagyott minket. Megdöbbentünk a halálhírén, hiszen egy olyan tettre kész, aktív, igazi közösségi kolléga ment el, akinek rengeteg terve volt még az életben.

A VSZ elnöksége az elhunyt kollégánknak a Vasutasok Szakszervezetéért Posztumusz kitüntetést adományozta. A kitüntetést Meleg János, a VSZ elnöke adta át Béla feleségének 2021. január 20-án Sopronban, a GYSEV vezérigazgatóságán. A szomorú eseményen Béla három gyereke, a Vasutasok Szakszervezete alelnökei, valamint Szombathely Területi Képviselet vezetője is jelen volt. A későbbi kötetlen beszélgetés közben kiderült, hogy a vasutas hagyományt a Locsmándi családban lányuk – a legfiatalabb gyerek – viszi tovább: éppen a közelmúltban vették fel a GYSEV Zrt.-hez, ahol jegypénztárosként kezdheti meg vasutas pályafutását.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.