2022. 07. 06. 18:25

Emléked, munkádat megőrizzük!

Váratlanul, mindenki megdöbbenésére életének 66. évében eltávozott Berkes László a szombathelyi Biztosítóberendezési Főnökség volt vezetőmérnöke.

Nemcsak a MÁV-nál saját szakmájában alkotott kiemelkedőt, de működtetett egy a vasúti közlekedés biztonságának építésével, átalakításával foglalkozó vállalkozást is. Ismerték és elismerték tevékenységét az egész hálózaton. Végig járta a szakmai ranglétrát, műszerészként kezdte 1974-ben és vezetőmérnökként fejezte be aktív pályafutását 2021.-ben.

A Vasutasok Szakszervezete szombathelyi TEB alapszervezet aktív tagja, tisztségviselője volt, majd a TEB Szakmai Képviselet Biztosítóberendezési tagozat vezetője nyugdíjba vonulásáig.

A munkavállalói közösség teljes támogatásával a főnökség üzemi tanácsának elnökeként képviselte valamennyi a szakmában elkötelezett dolgozó érdekeit. Tette ezt országos fórumokon is. Kiváló szakmai és szakszervezeti munkáját több alkalommal elismerték.

Jó közösségi ember volt, segítette a szakmában a jó munkahelyi légkör kialakítását. Vezetőivel korrekt kapcsolatot ápolt, mert hitvallása szerint a jó emberi kapcsolatok viszik előre a világot.

Nyugodjál békében!

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.