2018. 05. 03. 10:17

Félelmek a munka világában

A Friedrich Ebert Stiftung (FES) több területet érintő kutatási programot indított az emberi, társadalmi félelmekről. Ezek közül az egyik a munka világát érintő félelmek, amelynek elemzését a Policy Agenda készíti el.

A FES-sel való megállapodás alapján a kutatási kérdőívek adatfelvétele két módon történik. Egyrészt az általános közvélemény-kutatási szabályokat betartva telefonos módon, 1000 fős reprezentatív mintán, csak dolgozók körében.

Ugyanakkor ez kiváló alkalom arra, hogy a szakszervezetek egy árnyaltabb képet kaphassanak a saját tagjaikra vonatkozóan. Ezért a Policy Agenda elkészítette a kutatási kérdőív online, minden konföderáció számára önálló verzióját.

A Magyar Szakszervezeti Szövetség „linkje” a következő módon érhető el:

http://www.policyagenda.hu/kerdoiv/index.php?r=survey/index&sid=191751&lang=hu

A kutatás időtartama 2018. április 20. és május 15. közötti, azaz ebben az időszakban lehet kitölteni az anonim kérdőívet. A projekt keretében a MASZSZ-hoz tartozó tagszervezetek tagjai által kitöltött kérdőívek alapján a Policy Agenda a MASZSZ-ra vonatkozóan elkészíti az adatok elemzését (összehasonlítva a telefonos kutatás során felvett válaszokkal), és kizárólag a MASZSZ számára átadja.

A kutatási kérdőívek egy számítógépről (IP címről) egyszer tölthetőek ki.

Kérem, hogy a fenti linket tagjaitokhoz juttassátok el és ösztönözzétek őket a kérdőív kitöltésére.

 

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.