2018. 12. 10. 15:25

Hogy az ünnep szebb legyen

Karácsonyi hagyomány a Vasutasok Szakszervezeténél, hogy ajándékcsomaggal teszi könnyebbé és szebbé nagycsaládos tagjainak az ünnepét. Idén nemcsak a nagycsaládosokat, hanem a beteg, sérült gyerekeket ápoló VSZ-tagokat is meglepi a szakszervezet egy kedves, tartalmas ünnepi csomaggal. Idén összesen 53 család karácsonyát teszi gazdagabbá a szakszervezet.

Adni jó. És ezt a VSZ-nél nagyon jól tudják. Főleg ilyenkor karácsony táján. Az év végéhez közeledve ugyanis a Vasutasok Szakszervezete, a hagyományához híven megajándékozza a nagycsaládos tagjait egy-egy bőségkosárral. Pontosabban olyan, darabonként 15 kilónyi hasznos csomaggal, amiben szinte minden van, ami nemcsak szebbé, hanem könnyebbé is teszi a 4 vagy annál több gyerekeket nevelő családok ünnepét. 

Idén sem lesz ez másként, legalábbis, ami az év végi hagyományos ajándékozást illeti. Némi változásra azonban mégis számítani lehet: már nemcsak a nagycsaládosoknak, hanem a beteg, sérült gyereket nevelő családoknak is hozzájárul az ünnepéhez a VSZ. Míg tavaly 36 családot tudott a szakszervezet megajándékozni, idén 53 csomagot készítenek, hogy karácsonyig eljuttassák az ország számos pontjára. Az ajándékokat idén is a szakszervezet tisztségviselői, közöttük is az elnök, alelnökök, területi képviseletvezetők és titkárok fogják átadni.

A megajándékozott nagycsaládoknak a hétköznapok sem könnyűek, a karácsonyra pedig végképp nem futja annyi, amennyit szeretnének. A VSZ tisztségviselői remélik, hozzájárulásukkal jó néhány gyereknek és szüleiknek tehetik szebbé, vagy legalább egy kicsivel könnyebbé a karácsonyt.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.