2020. 02. 03. 15:31

JÖN AZ INNOMÁV 2020

Részt vennétek Ti is a vállalat megújításában? Mindig is úgy éreztétek, hogy nagyszerű innovatív javaslataitok vannak. Szívesen dolgoztok csapatban és vannak megoldásaitok a vasúti működés fejlesztésére? Mi ennek a lehetőségét szeretnénk most megmutatni nektek, a többi már rajtatok áll.

2020. február 10-én második alkalommal csoportszinten is ismét elindult az INNOMÁV2020 pályázat! Ismét egy lehetőség, hogy a vasúttársaság működését támogató innovatív javaslatok és megoldások összegyűjtése és megismerése megvalósuljon. A Humánerőforrás vezérigazgató-helyettes szervezet támogatásával a  MÁV-vállalatok is felkészültek az innovációs javaslatok befogadására. 

 Az idei évben a MÁV Zrt. mellett a MÁV-START, a MÁV SZK, a MÁV FKG vállalatok munkavállalóinak a pályázatait is várjuk.

Az INNOMÁV 2020 innovációs ötletpályázat fővédnöke Dr. Homolya Róbert. A MÁV elnök-vezérigazgatója számára fontos, hogy a munkavállalók javaslataikkal a MÁV vállalatok egységes megjelenését, arculatát és minőségi szolgáltatások lehetőségeit juttassák el a vezetőség felé.

A leányvállalatok munkavállalói javaslatainak, megoldásainak a megismerése az utaselégedettség növelését biztosíthatja számunkra. 

Hogyan épül fel az INNOMÁV?

Minden vállalat az INNOMÁV 2020 pályázatait saját felületén gyűjti és értékeli. A csapatok háromfordulós rendszerben fognak részt venni a pályázatban, ez a keretrendszer lehetőséget nyújt az újító megoldásaik fokozatos kibontására felelős szakmai támogatás mellett. 

Az 1-3 helyezett csapat tagjai pénzjutalomban is részesülnek.

A vállalatok legjobb csapatai az INNOMÁV Gálán találkozhatnak és mutathatják be javaslataikat és elképzeléseiket a vállalatok vezetőinek, meghívott vendégeknek.

Ha van egy jó innovációs megoldásotok, akkor alkossatok csapatot és figyeljétek a pályázat részleteit február 10.-től!

Bővebb  információ:

https://www.mavcsoport.hu/innomav-2020

 

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.