2015. 08. 25. 15:53

Kánikulában is hűsítő együttlét a Zemplén gyönyörű hegyei között

A Vasutasok Szakszervezete Szerencs Csomóponti Alapszervezete (Füredi Andrásné SZB. titkár), és Szerencs Forgalmi Alapszervezete (Bortnyákné Fürjész Ildikó SZB. Titkár-helyettes), közös összefogással rendezték meg 2015 augusztus 15.-én Zemplén hegyei közt a Pót Vasutasnapot

Gondos előkészület előzte meg eme fontos eseményt, ahol a kellemest a hasznossal összekötve ülésezett a Szerencs Forgalmi Alapszervezet Szakszervezeti Bizottsága, minek keretén belül a megüresedett tisztségekre delegálás útján nevezték meg azon tisztségviselőket, akik az alapszervezet ügyeit tovább viszik.

Szakszervezeti tagjaink és szeretteik felszabadultan és vidáman töltötték együtt ezt a napot. A rendezvényen részt vett a Vasutasok Szakszervezetének elnöke Meleg János, valamint Szabó Gyula a Vasutasok Szakszervezetének Forgalmi Szakmai Képviselet vezetője. A pót Vasutasnapot megtisztelte és segítette Bodnár László Szerencs Forgalmi Csomópont vezetője és kedves felesége is. Köszönjük Csomóponti vezető úrnak, a rendezvény megszervezéséhez való hozzájárulását.

Köszönjük tisztségviselőinknek, tagjainknak önzetlen hozzáállását, lelkes munkáját, amivel ezen a napon is erősítették a tagjaink közötti összetartozást így öregbítve a Vasutasok Szakszervezetének hírnevét.

Szerencs, 2015. augusztus

 

VSZ. Szerencs Csomóponti Alapszervezete

VSZ. Szerencs Forgalmi Alapszervezete

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.