2018. 11. 22. 09:24

MÁV-csoport Karácsony

A MÁV-csoport vezetése az idei karácsonyon is szeretné köszönetét kifejezni a vasúttársaság munkavállalóinak egész éves munkájukért. A korábbi években megrendezett ajándékgyűjtés alternatívájaként idén a vállalatcsoport felső vezetése egy különleges és értékes ajándékkal kívánja meglepni a munkavállalók 3–12 éves gyermekeit.

Az ajándékozásra a MÁV Zrt., a MÁV-START Zrt., a MÁV Szolgáltató Központ Zrt., a MÁV-HÉV Zrt., a MÁV FGK Kft., a MÁV KFV Kft., a MÁV VAGON Kft., a MÁV Nosztalgia Kft. és a ZÁHONY-PORT Zrt. munkavállalói jelentkezhetnek.

A vasúttársaság legfeljebb 3000 gyermek számára tud karácsonyi ajándékcsomagot biztosítani. Ez a szám azonban még emelkedhet az ön nagylelkűségének köszönhetően, amennyiben hozzájárul ahhoz, hogy munkáltatója a 2018. novemberi nettó munkabéréből nettó 5, 10, 15 vagy 20 ezer forintot levonjon további ajándékok vásárlása céljából.

Amennyiben szeretne részt venni az önkéntes adományozásban, kérjük, hogy a mellékelt hozzájáruló nyilatkozatot nyomtassa ki, majd kitöltve adja le a MÁV Szolgáltató Központ Zrt. Humánszolgáltató szervezetének illetékes ügyfélszolgálati irodájában legkésőbb 2018. november 26-ig.

A MÁV-csoport 2018. december 18-án karácsonyi ünnepséget tart a Magyar Vasúttörténeti Parkban, a rendezvényen a karácsonyi vásárok hangulatát szeretnénk megidézni. A jelentkezések alapján 100 vasutasgyermek ezen az ünnepségen veheti majd át ajándékcsomagját. A rendezvény részleteiről december elején külön e-mailben küldünk tájékoztatást önnek.

Készüljünk együtt az ünnepre, tegyük emlékezetessé az idei karácsonyt a MÁV-csoport munkavállalói számára! Nagylelkű adományát előre is köszönjük!

MÁV Kommunikációs Igazgatóság

A hozzájáruló nyilatkozat ITT tölthető le.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.