2020. 07. 10. 10:11

Megengedhetetlen, hogy Magyarországon a munkavállalók bérét ne fizessék ki!

A Vasutasok Szakszervezete nemcsak együttérzéséről, hanem szükség szerinti támogatásáról is biztosítja az A.R.J. Ruhagyár Zrt. dolgozóit.

A Vasutasok Szakszervezete egyre nagyobb aggodalommal figyeli a vásárosnaményi A.R.J. Ruhagyár Zrt.-nél zajló méltatlan eseményeket, vagyis azt, ami veletek történik. A mintegy húszezer tagot képviselő VSZ elfogadhatatlannak tartja, hogy a gyárban dolgozók és családok százai hónapok óta létbizonytalanságban élnek, nem tudják, mikor, mennyi fizetést kapnak, s kapnak-e egyáltalán. Nem tudják, miből fognak megélni a következő hetekben, netán hónapokban. Méltatlan és megalázó az is, ahogy – szó szerint – elbántak azokkal, akik a súlyos járvány időszakban időt, energiát és az egészségüket sem kímélve védőmaszkot varrtak, nemcsak azért, hogy legyen munkájuk és pénzük, hanem azért is, hogy másokon segítsenek. Végtelenül felháborító, hogy becsapták őket, s a megígért bérnek csupán a töredékét kaphatták meg.

A szakszervezetek ezt nem tűrhetik szó nélkül. A Vasutasok Szakszervezete nemcsak szolidáris az ott dolgozókkal, hanem szükség esetén segítséget is nyújt a rászorulóknak.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.