2019. 07. 26. 09:34

Mi főztünk a legjobban

Idén a Dél-Alföldi régió vasutasnapi rendezvénye Szegeden került lebonyolításra. A korábbi évekhez hasonlóan sokrétű, színes programkínálat várta az eseményre látogatókat, különféle koncertek, sportversenyek, bábszínház és más gyermek műsorok, vasúttörténeti kiállítás és sok más érdekesség részesei lehettek a kikapcsolódásra vágyó vendégek.

Az ezen alkalomból megrendezett főzőversenyen a Vasutasok Szakszervezetének Szeged Területi Képviselete nyerte el az első díjat - a benevezett tíz csapat közül -.

A VSZ Területi Igazgatóság és a VSZ Gépészet Szeged SZB közös csapatot állított. Fekete Lajos TK helyettes - aki a Területi Igazgatóság titkára is - gondoskodott a sátorról és a sörpadokról. A disznópörköltet a Gépészet összeszokott csapata főzte Varga András séf vezényletével. Más ételeket is készültek vendégeinknek, Csukás Sándor a gépészek titkára még vastárcsát is hozott a csirkemell és máj grillezéséhez, amit aztán délután apránként el is csipegettek a rendezvényre kilátogató tagjaink és családtagjaik.

A Szegedi Vérellátó által szervezett és lebonyolított helyszíni véradás eredményes volt, sokan adtak vért.

A rendezvény derűsen telt el, jövőre is szeretnénk együtt ünnepelni a Vasutasnapot versenyzéssel, szórakozással, beszélgetéssel és legalább ugyanilyen jó hangulatban, mint az idén.

Vasutasok Szakszervezete 
Területi Képviselete
Szeged

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.