2022. 06. 28. 09:15

Nyugodj békében Andi!

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Harman Andrea, a Vasutasok Szakszervezete Elnökségének tagja.

Döbbenet, leírhatatlan üresség és hiányérzet, ami most bennünk kavarog. Nincs több mosoly, nincs több felszabadult nevetés egy sikeres rendezvény után, nincs többé a bizonytalanok magabiztos terelgetése a szakma útvesztőiben.

Harman Andrea végigjárta a forgalmi szakma lépcsőfokait. Vezénylőtisztként ismerték és elismerték az egész ország területén.

2009 - ben lett a Vasutasok Szakszervezete Kecskemét állomás alapszervezeti titkára. Alapszervezeti tagságának nem csak a munkahelyi, de magánéletét is nyomon követte. A közösségi rendezvények elsőszámú felelőse. Ő volt az, aki nem kért segítséget, hanem sokkal inkább adott. Ő volt az első, aki egy rendezvény kapcsán azt kérdezte: mikor és hol kell segíteni?

Az alapszervezeti munkán túl aktívan részt vett a Szeged Területi Képviselet és a Forgalmi Szakmai Képviselet munkájában is. A szegedi területi titkári testület egyik legkedveltebb, legelfogadottabb tagja. Forgalmi szakmai kérdésekben megkerülhetetlen volt a véleménye. Ha valamiről nem volt információja, addig ment, amíg meg nem szerezte, le nem tisztázta. Vasúti és szakszervezeti munkásságában is az emberség és precizitás jellemezte. Az volt, aki érezte és értette a szakszervezeti munka minden színét és fonákját.

Emlékét megőrizzük.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.