2019. 02. 28. 08:39

Segítsünk együtt egy bajba jutott kollégánknak!

Tragikus tűzeset történt 2019. február 11-én Gyömrőn, ahol – valószínűleg elektromos zárlat következtében – kigyulladt Leskó István hídvizsgáló technikus munkatársunk családi háza Az eset idején a házban tartózkodott munkatársunk felesége, akinek sajnos nem sikerült kimenekülnie az épületből, és füstmérgezésben elhunyt. A tűzben a lakás berendezési tárgyai megsemmisültek, az épület tetőszerkezete nagymértékben sérült, a ház lakhatatlanná vált.

MÁV Zrt.-s kollégáink területi szinten már gyűjtést kezdeményeztek munkatársunk javára, amelyet most országossá és csoportszintűvé kívánunk emelni. Kérjük, ha teheti, segítsen Ön is!

Adományát a Magyar Államvasutak Zrt. MKB Banknál vezetett, 10300002-20225724-00003285 számú bankszámlájára juttathatja el a következő módokon:

- Közvetlenül befizethet vagy átutalhat a fenti bankszámlaszámra egy tetszőleges összeget. FONTOS: utaláskor a megjegyzés rovatban, kérjük, tüntesse fel: „Adomány”.

- Munkavállalóként megbízást adhat a Jövedelemelszámolás szervezet részére, hogy munkabéréből meghatározott összeget vonjanak le károsult munkatársunk támogatására. A Munkavállalói megbízás adomány munkabérből történő levonására című nyomtatvány ide kattintva tölthető le, de a Humán Szolgáltatás ügyfélszolgálati irodáiban is beszerezhető. A kitöltött nyomtatvány szintén az ügyfélszolgálati irodákban adható le. A 2019. februári bérre vonatkozóan március 4-ig adható le nyilatkozat; ezt követően legközelebb a márciusi bérből kérhető az adomány levonása.

A vasutastársadalom már sokszor bizonyította együttműködésének erejét. Ha összefogunk, jelentős segítséget tudunk nyújtani kollégánknak az őt ért tragikus baleset következményeinek enyhítésében.

Segítségét munkatársunk nevében is nagyon köszönjük!

MÁV Zrt. Humánerőforrás Vezérigazgató-helyettes Szervezet

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.