2021. 03. 16. 17:34

Segítsünk!

Segítsünk egy háromgyerekes kollégánk leukémiában szenvedő 6 éves kislányán és a családon!

Egy kollégánk és tagtársunk, a 3 gyerekes Kmetz Csaba 6 éves kislánya, Zoé súlyosan megbetegedett, leukémiát állapítottak meg nála az orvosok.  Csaba a Debrecen Erősáramú Főnökség Mátészalka Energiaellátó Szakasz dolgozója, ám sajnos a szomorú helyzetben nem tud bejárni a munkahelyére, hiszen minden idejét a kislánya mellett, a debreceni gyermekonkológián tölti. Felesége a másik két kicsi gyerekre felügyel otthon, a 9 éves Csabi és a 4 éves Bence ugyanis a járvány miatt nem járhat közösségbe. A család sajnos nagyszülői segítségre sem számíthat.

Zoét Debrecenben, a Kenézy kórházban kezelik, ami sajnos nagyon messze van Vajától, az otthonuktól. Mivel szintén a járvány miatt nem ajánlott a súlyos beteg kislányhoz tömegközlekedéssel ingázni, ezért Csaba a saját kocsijával teszi meg naponta kétszer is a kórház és a lakóhelyük közötti utat. Ez anyagilag súlyosan megterheli a családi költségvetést.

Kérjük, aki teheti, adományával segítsen a beteg kislánya gyógyulásáért küzdő kollégánknak és a nehéz helyzetbe került családjának!

Számlaszám: 10700402-51091725-51100005 (CIB Bank)

 Név: KMETZ CSABA

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.