2020. 12. 02. 06:00

Szeretne akár 150 ezer forint SZJA-t visszakapni?

Tisztelt Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztári tag!

Tudta Ön, hogy az egészség- és önsegélyező pénztári egyéni befizetések után továbbra is 20 %-os adókedvezmény jár!

A 2020. évi összevont adóalap megfizetett adójából akár 150.000 Ft-ot is visszakaphat az, aki rendelkezik 750.000 Ft megtakarítással és ezt még az év vége előtt az önkéntes pénztárba vezetett egyéni számlájára befizeti. A maximális kedvezmény életkortól függetlenül és akár egy pénztárba történő befizetéssel is igénybe vehető.

Közeleg az év vége, érdemes áttekinteni, hogy családjának éves egészségügyi kiadásai milyen költségráfordítással járnak, de ne feledkezzen meg az önsegélyező pénztári szolgáltatásokban rejlő lehetőségekről sem.

Az egyéni befizetésből finanszírozhatja családja egészségügyi kiadásait, lakáshitelének egy részét, vagy óvodás, iskolás gyermeke, unokája tanszereinek és ruházatának költségeit.

Javasoljuk, amennyiben lehetősége van rá, éljen az egészség- és önsegélyező pénztári egyéni befizetés kedvezményével!

  • Az adókedvezmény nincs jövedelemkorláthoz vagy életkorhoz kötve.
  • Az adóból visszaigényelt összeg levonás nélkül kerül az egyéni számlájára.
  • A befizetést az egyéni számlára történő jóváírást követően várakozási idő nélkül felhasználhatja egészségpénztári szolgáltatásokra, vagy takarékoskodni tud a várakozási időhöz kötött önsegélyező pénztári szolgáltatásokra.
  • Az egyéni számlán lévő összegből szolgáltatásra jogosultként bejelentett közeli hozzátartozók kiadásai is fizethetők.
  • Az egyéni számlán el nem költött pénz kamatadó mentes hozamot termel.

 

Egyéni befizetés bankszámláról történő átutalással a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár Magyar Külkereskedelmi Bank (MKB) Zrt-nél vezetett 10300002-10568955-49020011 számú számlájára lehetséges.

Ha a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár működésével vagy szolgáltatásaival kapcsolatban kérdése merül fel, hívja a Pénztár ügyfélszolgálatát vasútüzemi telefonon a 01/41-36, 01/41-79 telefonszámon, vezetékes telefonon a + 36 1 880 6550 telefonszámon, vagy írjon az info@epenztar.hu címre.

  1. december

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.