2021. 12. 29. 13:06

Tájékoztató a MOL Partnerkártya kedvezmény változásáról

A MOL Nyrt. üzleti döntés alapján a kedvezményes vásárlást biztosító Partnerkártya rendszerét 2022. január 09-ével megszünteti és 2022. január 10-én új szolgáltatásként bevezeti a MOL MOVE programot.

Az átalakítás következtében a MOL a Vasutasok Szakszervezetével kötött  MOL Partnerkártya kedvezményprogram szerződést felmondta.

A MOL Partnerkártyával rendelkező tagjaink számára a csatlakozástól számított egy évig a MOVE ÁSZF-ben foglaltakhoz képest többlet engedményeket és lehetőségeket biztosít a MOVE rendszer Silver szintjéhez való csatlakozással, egy regisztrációt követően, a MOVE applikáció használata során.

Multipont gyűjtős-beváltós hűségprogram helyett szintrendszer alapú, állandó kedvezményeket biztosító új hűségprogram kerül bevezetésre 2022. január 10-től.

Az új program sokkal személyre szabottabb (vásárlói azonosítás a kasszánál, vásárlói visszajelzési lehetőség az applikációban) és kényelmesebb (ingyenes mosdóhasználat, digitális hűségkártya használata és pontgyűjtés a kávégépeknél, gépi autómosóknál) megoldást nyújt a felhasználóknak.

Működésének alapja továbbra is a pontgyűjtés, de az új rendszerben nincs lehetőség a beváltásra! A pontegyenleg alapján kerülhetnek a fogyasztók a különböző szintekre, és minél több pontot gyűjtenek, annál magasabb kedvezményeket érhetnek el.

Az új programban az eddig Partner kártyával rendelkező VSZ tagok előnyből indulnak. Ehhez nem kell mást tenniük, csak a regisztráció során kiválasztani az app-on, hogy Multipontosak/Partner kártyások voltak és megadni a Partner kártyájuk számát. Éppen ezért fontos, hogy megőrizzék a jelenlegi Partner kártyájukat a regisztrációig. Az így regisztrálók automatikusan minimum Silver kategóriából indulnak, de a korábbi pontgyűjtéseik alapján akár magasabb kategóriába is sorolódhatnak.

A gyűjtött pontok alapján elérhető szintek és a hozzájuk tartozó kedvezmények a következőek:

 

Regisztrálni a MOL MOVE applikáció letöltésével lehet, mely elérhető lesz a Google Pay-ben és az App Store-ban is. Érdemes ezt választani, mert kényelmesebb mint a weboldal, illetve több nyereményjáték, extra lehetőség lesz elérhető rajta.

A www.molmove.hu weboldalon keresztül is lehetőség van regisztrálni, ebben az esetben azonban javasolt plasztik kártyát is hozzáadni a regisztrációhoz, melyet a töltőállomásokon lehet igényelni.

A MOL M hűségprogramba január 10-től lehet már regisztrálni a fentiek alapján. Az átállás fokozatosan történik a hónapban és várhatóan február 1-től valamennyi töltőállomáson már használható lesz az új digitális hűségkártya.

 

 

 

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.