2020. 02. 18. 21:30

Teltházas fórumok Pécsett

Teltházas munkavállalói fórumot rendezett a Vasutasok Szakszervezete Pécsi Területi Képviselete február 18-án, két helyszínen is: a Pécsi Vasútigazgatóság tanácstermében, majd ezt követően Pécsbánya-rendező műhelyében.

Rég nem tapasztalt nagy érdeklődés kísérte a Vasutasok Szakszervezete fórumsorozatát, amelyet február 18-án délelőtt a Pécsi Vasútigazgatóság tanácstermében kezdett Meleg János elnök, Szabó Gyula, aVSZ MÁV Zrt. ügyvivője, Fridrich Imre, a VSZ MÁV-START Zrt. ügyvivője, valamint Németh Gáborné a SZEI szakmai képviseletvezetője. A terem zsúfolásig megtelt érdeklődőkkel, nem csak szakszervezeti tagokkal.

A megjelenteket Horváthné Czindery Zsuzsanna területi képviseletvezető köszöntötte, majd ezt követően Meleg János tájékoztatta a munkavállalókat a mindenkit érintő fontos kérdésekről, többek között a bértárgyalások állásáról, a kafetériáról, és az egészségmegőrző programról. Ezt követően Szabó Gyula, valamint Fridrich Imre a konkrét MÁV Zrt.-t, valamint a MÁV-START Zrt.-t érintő kérdésekről adott tájékoztatást. Az ismertetők után csak úgy záporoztak a kérdések, amelyekre mindenki megkapta az érintettektől a kielégítő válaszokat.

A fórum következő állomása Pécsbánya-rendező volt, ahol egy kisebb félreértés ellenére végül sikerült megtartani a rögtönzött gyűlést. Az eseményen megjelent munkavállalók megköszönték a számukra értékes információkat. Mivel ezek a fórumok minden munkavállaló számára nyitottak voltak, reméljük, megfelelő hozadékkal fognak járni, és többen is arra az elhatározásra jutnak, hogy szakszervezetünket fogják erősíteni.

Következő fórumunk helyszíne: Dombóvár csomópont.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.