2018. 05. 31. 12:31

Újra vár Berekfürdő!

A VSZ Záhony Területi Képviselet tisztségviselői összefogásának, szorgos munkájának köszönhetően tagtársaink idén is pihenhetnek Berekfürdőn.

Amit az üdülőről érdemes tudni:

A téliesített faház Berekfürdő egyik csendes utcájában, a strandtól kb. 500 méterre található. Az üdülőben öt fürdőszobás apartmanban lehet megszállni, az apartmanokhoz egy két, és egy három ágyas szoba tartozik. Mindegyik szobában hűtőgép, TV és természetesen wifi van, a jól felszerelt közös konyhában főzhetnek a vendégeink, amit a tágas étkezőben lehet elfogyasztani. A kényelmes és nagy társalgó tv nézésre, beszélgetésekre kiválóan alkalmas. A hatalmas udvar mind a sportolni, mind a napozni vágyók igényeit kielégíti. Sőt, lehetőség van bográcsozásra, szalonnasütésre, amihez a szükséges eszközök megtalálhatók üdülőnkben. Az utcán ingyenes parkolási lehetőség van, a horgászat szerelmesei az üdülőtől ötven méterre fekvő horgásztavon élvezhetik hobbijukat.

Amit Berekfürdőről tudni kell:

Berekfürdő – „a Nagykunság aranya” – a Hortobágy és a Tisza-tó ölelésében fekszik. Itt található Magyarország második legjobb gyógyvize. A Strand az elmúlt években óriási felújításon esett át, már fedett meleg vizes medencében is fürdőzhetnek a víz kedvelői. Vendégszerető emberek, csend, nyugalom, tiszta levegő fogadják a pihenni vágyókat.

Az üdülő egy hetes turnusokban vehető igénybe, mely péntek 14 órától következő hét csütörtök 10 óráig tart. Szabad férőhely esetén eltérő foglalásokat is teljesítünk.

A szálláshely foglalása jelentkezési sorrendben történik Területi Képviseletünkön.

Jelentkezni lehet: Juhász Tiborné: 06-30-386-6083

                             Gál Ferencné:    06-1-513-3349, illetve 03-3349-es üzemi telefonszámon.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.