2018. 07. 31. 16:33

Van még új a „Nap” alatt!!

A Vasutasok Szakszervezete Debreceni Területi Képviselete évek óta Püspökladányban rendezi meg családi napját és ez idén sem volt másképp. Ugyanakkor, mivel nagyon fontosnak tartjuk, hogy minél közelebb kerüljünk tagjainkhoz, rajtuk keresztül családtagjaikhoz, ezért ebben az évben, július 28-án, egy másik rendezvényt is szerveztünk. Az esemény helyszínének a nagykállói Nap Gyógyfürdő adott otthont és a megszervezésében – felkérésünkre - Móré Sándor, a MÁV Zrt. Nyíregyháza Csomópont csomóponti főnöke is közreműködött. Amellett, hogy ezt a második „családi napot” hagyományteremtő, első alkalomnak szántuk, volt egy másik kiemelendő sajátossága is: nem csak VSZ tagok vehettek részt rajta, hanem bármelyik vasutas kollégánk, illetve családja.

Sajnos, ennek az összefogásnak nem mindenki tudott örülni, így az örömünkbe némi üröm is vegyült. Ennél csak az a szomorúbb, hogy a rendezvény ellenlábasa egy másik érdekképviselet volt, aki panaszlevelekkel és jelentésekkel fordult a humán vezérigazgató-helyettes asszonyhoz.

Természetesen ez nem tudott bennünket eltántorítani és büszkeséggel tölt el bennünket, hogy ezen első, mindenki számára nyitott rendezvényünkön több mint száz kolléga, barát vett részt. A résztvevők találkozhattak és beszélgethettek szakszervezetünk elnökével, Meleg Jánossal és Szabó Gyulával, a VSZ MÁV ügyvivőjével, valamint a munkáltató képviselőivel is.

A programok közül ugyan a fürdőzéssel és pihenéssel egybekötött beszélgetés volt az elsődleges cél, de aki akart, kipróbálhatott különböző sportokat, a gyerekeket pedig a VOKE Nyíregyházi Művelődési Ház pedagógusai foglalták le mindenféle kézműveskedéssel.

A nap végén örömmel állapítottuk meg, hogy sikerült egy példaértékű összefogást és közösségi élményt megszerveznünk! Mindez nem jöhetett volna létre a szervezők és a lebonyolításban közreműködők lelkes munkája nélkül, ideértve a fürdő dolgozóit is. Mindenkinek hálásan köszönjük, találkozunk jövőre is!

 

VSZ Debreceni Területi Képviselet

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.