2016. 02. 24. 19:36

Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár Új névvel és új szolgáltatásokkal!

A Vasutas Egészségpénztár 1996. évi megalakulása óta maximálisan igyekszik pénztártagjai részére kedvező feltételekkel biztosítani az egészség megőrzésével és az esetleges betegségek megelőzésével, gyógyításával kapcsolatos szolgáltatások felhasználását.

Annak érdekében, hogy a szolgáltatások szinte minden élethelyzetben kihasználhatók legyenek, 2016. március 1-től - élve a törvényi lehetőséggel - tagjaink részére önsegélyező pénztári szolgáltatásokat is nyújtunk. 

A szolgáltatások bővülésével Pénztárunk neve is megváltozik: új nevünk 2016. március 1-től Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár.

Az önsegélyező szolgáltatások között szerepel például a szülési segély, a gyermekgondozási-, a gyermeknevelési támogatás és a beiskolázási támogatás is. Ezen kívül nagy segítség lehet az intézményi idősgondozás elszámolásának lehetősége vagy - hozzátartozó halála esetén - a temetési segély igénylése. 

Az új önsegélyező szolgáltatások bevezetésének a célja olyan szolgáltatási választék biztosítása, amellyel Pénztárunk még szélesebb körben segítheti a tagok családi kiadásainak finanszírozását.

Megújulásunknak köszönhetően előnyösebb lesz a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztár tagjának lenni, mert nemcsak a mindennapi kiadásokat lehet fedezni, hanem a pénztári megtakarításokkal tartalék képezhető az egész család egészségügyi kiadásain felül számos egyéb önsegélyező szolgáltatásra is.

És ami nem változott:

  • a befizetett összeg (munkáltatói hozzájárulás, egyéni tagdíj) rövid időn belül felhasználható egészségügyi kiadásokra,
  • családi igénybe vétel (szülők, gyermekek, házastárs, élettárs, nagyszülők, unokák, testvérek egészséggel kapcsolatos költségei is elszámolhatók),
  • több ezer szolgáltató partner és egészségkártya elfogadóhely,
  • egészségkártya használatával egyszerűen, készpénzkímélő módon vehetők igénybe az egészséggel kapcsolatos pénztári szolgáltatások,
  • az egészséggel kapcsolatos készpénzes számlák gyors elszámolása,
  • a 2016. évi egyéni befizetés után is adójóváírás igényelhető vissza,
  • az egyéni számlán felhalmozott összeg örökölhető.

Bízunk benne, hogy a változatlan színvonalon nyújtott egészségpénztári szolgáltatások mellett az önsegélyező pénztári szolgáltatások bevezetésével kedvező választási lehetőséget tudunk nyújtani a vasutas munkavállalók számára a VBKJ jegyzése során.

Javasoljuk, hogy a 2016. évi VBKJ keret jegyzésekor válassza a Vasutas Egészség- és Önsegélyező Pénztárt! 

Elérhetőségünk:

Cím: 1144 Budapest, Kőszeg u. 26. 

Levelezési cím: 1583 Budapest Pf. 36.

Telefon: (06-1) 880-6550 Telefax: (06-1) 880-6580

Vasútüzemi telefon/telefax: 01/41-36, 01/41-79

Automata egyenleglekérdezés: (06-1) 224-0620

Honlap: www.epenztar.hu , E-mail: info@epenztar.hu

2016. február

 

Vasutas Egészségpénztár

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.