2018. 05. 10. 10:27

Vasutasnapi étkezési jegyek – igényeljen interneten, és nyerjen!

A MÁV-csoport idén is várja munkavállalóit és családtagjaikat a vasutasszakma hagyományos ünnepén, a 68. Vasutasnap Juliálisain 2018. július 7-én. A rendezvényekre Budapest mellett Békéscsabán, Celldömölkön, Dombóváron, Nyíregyházán és Szolnokon kerül sor.

A Juliálisokon sztárfellépők, koncertek, családi vetélkedők, főzőverseny, kispályás labdarúgó-bajnokság, nyereményjátékok, friss falatok és frissítők, de mindenekelőtt sok-sok régi barát és felhőtlen jó hangulat vár mindenkit.

A vasúttársaság ezúttal is ingyenes étkezést biztosít a Juliálisokon azoknak a kollégáknak, akik kitöltik és elküldik részünkre az étkezési igénylőlapot.

Étkezési jegyet a MÁV Zrt., a MÁV-START Zrt., a MÁV Szolgáltató Központ Zrt., a MÁV FKG Kft., a MÁV KFV Kft., a MÁV-HÉV Zrt. és a MÁV VAGON Kft., valamint a ZÁHONY-PORT Zrt. és a Rail Cargo Hungaria Zrt. munkavállalói igényelhetnek. Az étkezési jegyek 2018. június 1-jén 24 óráig igényelhetők a MÁV-csoport honlapján (az igénylőfelület házon kívülről, privát számítógépről is elérhető). Étkezési jegy igényelhető a 2018. áprilisi bérjegyzékkel együtt kézbesített igénylőlapon is, a beküldési határidő ez utóbbi esetben is június 1

 

Kérjük a számítógéppel rendelkező kollégákat, hogy – a szervezők munkáját segítendő – használják az egyszerű és gyors internetes igénylőfelületet.

 

A 2018. május 18-ig online jelentkező munkatársaink között értékes ajándékokat sorsolunk ki!

Kérjük, hogy étkezésijegy-igénylését csak egyszer adja le. Minden egyes igénylőnek két darab étkezési jegyet biztosítunk.

Az igénylőlap kitöltésekor, kérjük, valamennyi kért adatot adja meg. Ne feledkezzen meg a törzsszámról, valamint arról, hogy az ön szolgálati helyének címét adja meg. Étkezési jegyeket magáncímekre (lakhelyre) – az korábbi gyakorlatnak megfelelően – nem áll módunkban postázni. Az étkezési jegyeket a tervek szerint június végén, július elején kézbesítjük. Az igénylőfelület adatvédelmi tájékoztatója ide kattintva tekinthető meg, és pdf-formátumban is letölthető, illetve kinyomtatható.

A Juliális rendezvények programjairól, fő fellépőiről a Vasutasnap online felületén helyszínek szerint, valamint a MÁV Hírlevélben adunk tájékoztatást, az információkat folyamatosan frissítjük.

Találkozzunk 2018. július 7-én, ünnepeljünk, szórakozzunk együtt a 68. Vasutasnapon!

MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.