2021. 11. 09. 13:37

Veled is megtörténhet!

A járványhelyzet hétről hétre romlik, a fertőzöttek és a kórházban ápoltak száma folyamatosan nő. A koronavírus a vállalatcsoport dolgozóit sem kíméli. A súlyos eseteket a vírus sokkal agresszívebb delta variánsa okozza, amelynek hatására már 20-30-as éveikben járó fiatal felnőttek és gyermekek is nagy arányban szorulnak kórházi ellátásra.

A legnagyobb veszélyben az oltatlanok vannak, ezért nyomatékosan kérünk minden kollégát, hogy a saját-, a családja és a kollégái biztonságának érdekében mielőbb vegye fel az első védőoltást.

 

Regisztrálni továbbra is a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon lehet, valamint az Oltási akcióhét keretében (november 22-28.) előzetes regisztráció és időpontfoglalás nélkül is felvehető a védőoltás a kórházi oltópontokon. Erről bővebb információ itt található.

 

Becsüljük meg életünket és döntési lehetőségünket, hiszen voltak olyan oltatlan munkatársaink, akiknek ez már nem adatik meg, ugyanis a betegség szövődményeibe belehaltak.

 

A közösségi közlekedésben dolgozók összetartása messze földön híres, ezért is kérünk mindenkit, hogy kezelje felelősségteljesen ezt a kérdést, és ösztönözze minden oltatlan munkatársát az oltás felvételére.

 

MÁV Kommunikációs Igazgatóság

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.