2020. 03. 19. 17:33

Vodafone segítség a nem mindennapi hétköznapokban

Kapcsolattartás könnyedén

Március 17-től minden lakossági és kisvállalati mobilhang előfizetőnknek elérhetővé teszünk 3 hónapra díjmentes extra 15GB-ot, mely számlázási ciklusonként, feltöltő kártyások esetén pedig 30 naponta 5-5 GB-ot biztosít belföldön és az EU-ban. A díjmentes extra adatot a MyVodafone App adatvásárlás menüpontjában lehet megrendelni és a megrendeléstől számított maxium 48 órán belül aktiválásra kerül. Lakossági és kisvállalati ügyfeleinknek hang alapú mobilelőfizetéshez. A háromszor havi 5GB nem osztható és visszavonásig egyszeri alkalommal aktiválható

UPC-előfizetőknek otthoni szórakozás prémium TV csomagokkal

Annak érdekében, hogy az otthon töltött időszakot kényelmesebbé tegyük a családoknak, elérhetővé tesszük a UPC minden digitális TV előfizetőjénél a TV Prémium és a Filmbox Pro, a Vodafone TV előfizetőknek pedig a Filmbox Pro csomagokban található csatornákat 2020. március 16-tól április 30-ig. Ehhez a mediabox-ot használó ügyfeleknek nincs további teendője, azonban UPC Mediacard használata esetén esetenként szükség lehet a csatornák újra hangolására, amennyiben a TV készüléken nem elérhető az automatikus újra hangolás/változáskövetés funkció. Az extra csatornák nyitása területenként eltérhet, legkésőbb március 18. éjfélig minden érintett ügyfélnek elérhetővé válik

Otthonról tanulás egyszerűen

Oktatási anyagok adathasználat nélkül

Az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: www.mozaweb. hu, www.oktatas.hu, www.nkp.hu, www.videotanar.hu, www.ekreta.hu) használata a tanév végéig - 2020. június 15. - nem terheli az adatkeretet a lakossági és kisvállalati Vodafone ügyfelek számára, ezzel a tanárok és diákok otthoni környezetben végzett munkáját szeretnénk támogatni. Az oldalak nem fogyasztják sem a lakossági havidíjas, illetve a feltöltőkártyás mobilhang tarifákban foglalt adatkeretet, sem a MobilNet/HomeNet tarifák adatkeretét, amennyiben azokon van minimális adat.

Vodafone Digitális Iskola Apptár

A fentieken túl szintén adatkeret használata nélkül lesz elérhető a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár androidos applikációja, ahol több száz díjmentesen letölthető, tanulást segítő program található. Ezek szűrhetők tantárgy, évfolyam és kompetencia szerint, illetve használható mobiltelefonon és tableten egyaránt.

Távolról tanítás egyszerűen

A Vodafone Magyarország Alapítvány 5 éve működteti a Digitális Iskola Programot, melynek tapasztalatai alapján, a tanárok igényeit követve létrehoztak egy teljes mértékben e-learning alapú, a pedagógusok digitális kompetenciájának fejlesztésére irányuló akkreditált továbbképzést. Az „IKT eszközök a tanórán” elnevezésű kurzus segítő kezet nyújt a digitális átállásban, számos digitális felületet bemutat, használatukat videókkal segíti, valamint a tanórákba való beépíthetőségre is ötleteket ad. Az e-skola képzés nagy segítséget jelenthet a jelenlegi helyzetben a pedagógusok számára a digitális oktatásra való átállásban. A járványügyi helyzet miatti iskolabezárás idején a kurzuson való részvétel ingyenes a pedagógusok számára.

Digitális kompetenciafejlesztés akkreditált e-learning képzés pedagógusoknak

A Vodafone Magyarország Alapítvány Digitális Iskola Programja keretében létrehozott egy teljes mértékben e-learning alapú, a pedagógusok digitális kompetenciájának fejlesztésére irányuló továbbképzést. Az „IKT eszközök a tanórán” elnevezésű képzés segítő kezet nyújt a digitális átállásban, számos digitális felületet bemutat, használatukat videókkal segíti. Az E-skola képzés nagy segítséget jelenthet a jelenlegi helyzetben a pedagógusok számára a digitális oktatásra való átállásban.

A képzés itt érthető el:
https://e-skola.vodafone.hu/

A képzésről készült beharangozó videó az alábbi linken érhető el:
https://www.youtube.com/watch?v=RQ2_CiTBTsQ

Vodafone Apptár

Adatkeret használata nélkül elérhető a Vodafone Magyarország Alapítvány Vodafone Apptár applikációja, ahol több száz tanulást segítő alkalmazás található. Ezek szűrhetők tantárgy, évfolyam és kompetencia szerint, illetve használható mobiltelefonon és tableten egyaránt. Az Apptár androidos eszközökön, az abban található alkalmazások viszont Android és iOS eszközökön egyaránt működnek.

Az Apptár erről a linkről letölthető:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.apptar&hl=hu

Az Apptár működésének leírását ezen a linken éri el:
https://www.vodafone.hu/documents/20143/5022170/ApptarHasznalatiUtmutato.pdf

Digitális Kisokos

A Kisokos a Vodafone Digitális Iskola Programra kidolgozott komplex szakmai anyag, mely digitális felületek használatához és a tanításba való integrálhatóság lehetőségeihez ad útmutatót közérthető módon.

A Kisokos ezen a linken érhető el:
https://www.vodafone.hu/documents/20143/5022170/DigitalisKisokos.pdf

Hasznos oktatási videók gyűjteménye

16, tanítási célokra hatékonyan használható alkalmazás tutorial videógyűjteménye, mely az IKT eszközök használatában kevésbé járatos pedagógusok számára is könnyedén követhető.

Vodafone Tanári Szoba a Facebookon

A Digitális Iskola Programban dolgozó pedagógusok jó gyakorlatainak megosztására létrehozott oldal, amely várja a digitális ötletekre vágyó és kipróbált módszereiket szívesen megosztó tanárokat. https://www.facebook.com/groups/vodafonetanariszoba

A tájékoztató pdf változata innen tölthető le. 

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.