2017. 03. 28. 14:49

Egészségesen a vasútnál!

A munkáltató és az érdekképviselet együttműködésének keretében fontosnak tartjuk azt, hogy ön is minél többet megtudjon azokról az egészségügyi szolgáltatásokról, amelyeket a MÁV-csoport munkavállalójaként ön, valamint családtagjai alanyi jogon, térítésmentesen vehetnek igénybe.

A MÁV-csoport vállalatai – Magyarországon szinte egyedülálló módon – a szokásos juttatások mellett egészségügyi ellátást is biztosítanak munkavállalóik számára. A Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. foglalkozás-egészségügyi, háziorvosi szakrendelői és rehabilitációs szolgáltatáscsomaggal járul hozzá a munkavállalók egészségének megőrzéséhez, a betegségek kialakulásának megelőzéséhez, illetve a már kialakult betegségek kezeléséhez.

Egészségünk az egyik legnagyobb érték, megőrzése rendszeres odafigyelést igényel. Ehhez nyújt segítséget önnek és családjának a vasútegészségügy rendszere. Kérjük, olvassa el ide kattintva letölthető tájékoztató kiadványunkat, és éljen az ellátórendszer nyújtotta lehetőségekkel!

Bővebb és folyamatosan frissülő információkért látogasson el a Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. honlapjára, a www.vasuteu.hu oldalra.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.