Zamárdi

Zamárdi: nyár a Balaton partján

A közvetlenül a vízpartra épült Zamárdi üdülőt sokaknak nem kell külön bemutatni, hiszen ez nem csupán nyaraló, hanem a horgászok, oktatások, továbbképzések, valamint egyéb rendezvények őszi, téli, tavaszi fellegvára is. A két épületből álló ingatlant az üzemeltető – Hethland Zamárdi – idén felújította, s a retró romantikájával várja a vendégeket. A főépületben 13 igényesen, s újonnan kialakított szoba várja a kikapcsolódni, regenerálódni vágyókat. Az első emeleten 12 saját fürdőszobával ellátott, 2 és 3 ágyas szobák vannak televízióval, hűtővel és ventilátorral. A második emeleten egy elegáns, klimatizált superior szoba kapott helyet

Még a szocializmusból örökölt épületsoron a ’80-as éveket idéző 20 „Retro-Lak” előtti kis muskátlis teraszokról lelátni a Balatonra, amelybe közvetlenül a kertből be lehet menni. A Retro-lakok alkalmasak nagyobb családok, társaságok elhelyezésére, társaságokra is. A szobák kedvesek és csendesek, hogy a pihenés tökéletes legyen.

A VSZ tagjai által elérhető 2024-es árakért kattints ide!

Az üdülő foglalási rendszere itt érhető el.

A megújult  foglalási rendszerben nincs opció a szakszervezeti kedvezmény megjelölésére, azonban természetesen a Vasutasok Szakszervezete tagjainak járó kedvezményeket továbbra is zavartalanul igénybe vehetik!  Kérjük foglalási szándékuk elküldésével együtt, szíveskedjenek a foglalási rendszer „megjegyzések” mezőben a VSZ kártyájuk típusát (Silver vagy Classic) és annak sorszámát feltüntetni. A megkönnyített foglalás érdekében további opcióként foglalhatnak a következő elérhetőségek egyikén: recepcio.hethland@gmail.com | +36 30 / 732 9563.

Az oldal cookie-kat használ, hogy minél több hasznos funkciót biztosítson a látogatóknak.